5 Kasım 2016

Şehreküstü – Gel Dokun Şarkı Sözleri



Şehreküstü – Gel Dokun Şarkı Sözleri…
Türkiyenin en iyi ve en güncel şarkı sözleri sitesinden merhabalar.
Şehreküstü’nün, Balyoz Müzik etiketiyle yayınlanan “Dudağımdaki Tat” albümünde yer alan “Gel Dokun” isimli şarkısı, video klibiyle netd’de yayına girdi.
Yaz ve kış boyunca radyolar ve eğlence mekânlarında bol bol duyacağımız Gel Dokun tüm müzik kanalları ve dijital platformlarda yerini aldı.
Şehreküstü – Gel Dokun şarkısı kısa sürede dijital müzik platformlarında en çok indirilen ve dinlenenler arasında ilk sıralara yükselerek müzik severlerin gönlünde taht kuracak kaliteli bir şarkı.
Şehreküstü – Gel Dokun şarkısı sevenleri ve takipçilerinden diğer şarkıları gibi tam not almayı başarır. Bu güzel şarkıyı dinleyin, dinletin.
Şehreküstü – Gel Dokun Şarkı Sözleri, Sizleri yormamak adına şarkının video ve sözlerini aşağıda paylaşıyoruz. Herkese keyifli okuma ve dinlemeler. Yorumlarınızla şu güzel şarkıyı süslemeye ne dersiniz?
Değerli müziksever arkadaşlarımız,
Sitemizde en yeni ve hit şarkı sözlerini bulabilirsiniz. Sanatçılar hakkında bilgi edinebilir ve tüm parçalarını dinleyebilirsiniz. Sizlerin yorumları bizim için çok değerli ve takdire şayendir. Sizlere daha iyi ve kaliteli içerik sunmamız için tavsiye ve şikayetlerinizi bekliyoruz. Yeni Şarkılar blogspot sitesi olarak güncel kalmaya devam ediyoruz. Sizler için buradayız! Takipte Kalın. MÜZİKLİ GÜNLER DİLERİZ…

Şehreküstü – Gel Dokun Şarkı Sözleri

Sözleri en kısa sürede eklenecektir.

Şehreküstü – Gel Dokun Dinle

Şehreküstü – Gel Dokun Şarkı Sözleri Rating: 4.5 Diposkan Oleh: blabla

0 Yorum :

Yorum Gönder